preskoči na sadržaj

Osnovna škola Dr. Ivan Merz, Zagreb

Tableti

PIN ZA ULAZAK U TABLET

Inicijalni PIN koji vas sustav traži prilikom uključivanja tableta i isto tako prilikom otključavanja zaslona je: 1234 (inicijalni PIN). PIN promijenite u Postavkama uređaja (Postavke --> Sigurnost --> Zaključavanje zaslona --> PIN).

 

Ako učenik zaboravi PIN treba se obratiti administratoru tableta na e-mail adresu: slavica.gaspert@skole.hr ili sinisa.pogacic@skole.hr s imenom i prezimenom, AAI@EduHr elektroničkim identitetom te serijskim brojem tableta.

 

Ukoliko je učenik izgubio/zaboravio svoje AAI@EduHr korisničke podatke treba se javiti na e-mail adresu: slavica.gaspert@skole.hr ili sinisa.pogacic@skole.hr te u poruci napisati svoj OIB ili ako roditelji šalju e-mail trebaju ga poslati s e-mail adrese koja se nalazi u sustavu e-Dnevnik ili poslati učenikov OIB jer na nepoznate e-mail adrese neće biti odgovoreno.

 

SADRŽAJ KUTIJE

Na svakoj kutiji sa stražnje strane stoji redni broj tableta koji je različit za svakog učenika, serijski broj tableta i oznaka za boju maske tableta.

Unutar kutije nalazi se tablet, punjač (USB-C), upute za korištenje, igla za otvaranje utora za kartice (SIM i microSD) i kutija od SIM kartice koju nemaju svi tableti.

Napomena: kutija i sav sadržaj kutije mora biti vraćen prilikom vraćanja tableta!

 

SIM KARTICE

SIM kartice kao i tableti vezani su uz ime i prezime učenika tj. uz njihove AAI@EduHr elektroničke identitete.

Na SIM kartici imate 2,5 GB podatkovnog prometa mjesečno, a pristup bez naplate omogućen je internetskim stranicama s obrazovnim sadržajem izdavačkih kuća koje sudjeluju u obrazovnoj reformi.

Podatkovni promet na SIM kartici je predviđen za korištenje u školi jer trenutno nemamo Wi-Fi mrežu u školi.

 

GOOGLE PLAY I GMAIL

Navedene usluge su onemogućene na tabletima.

 

SKOČNE OBAVIJESTI (PROMDM)

Prilikom uključivanja tableta i spajanja na internet tablet se sinkronizira sa sustavom ProMDM te ćete možda dobiti određene skočne poruke vezane uz ProMDM ili aplikacije koje koristite.

 

REVERS TABLETA I SIM KARTICE

Učenici koji nisu donijeli u školu Revers tableta i SIM kartice trebaju revers donijeti čim prije i tada mogu preuzeti tablet.

Učenici koji nisu dobili SIM kartice dobit će ih čim nam to tehnički problemi budu dozvoljavali a bit će na vrijeme obaviješteni.

 

SERVIS TABLETA

U jamstvenoj izjavi možete vidjeti što sve pokriva jamstvo. Jamstveni rok je 24 mjeseca. U slučaju da je do kvara došlo vašom greškom troškove slanja, popravka i povrata tableta sa servisa snose roditelji.

Tablete ne šaljete vi na servis nego se morate obratiti administratoru tableta u školi na e-mail adresu: slavica.gaspert@skole.hr ili sinisa.pogacic@skole.hr s detaljnim opisom kvara/problema i ako je potrebno s fotografijom. Prilikom slanja e-maila navedite ime i prezime, AAI@EduHr elektronički identitet te serijski broj tableta.

 

E-mail za sve upite vezano uz tablete: slavica.gaspert@skole.hr ili sinisa.pogacic@skole.hr (prilikom slanja upita navedite ime i prezime, AAI@EduHr elektronički identitet te serijski broj tableta).

NAVEDENE UPUTE ĆE SE S VREMENOM NADOPUNJAVATI

 

 

 


Upisi u srednju školu
Upisi u 1. razred
UČENJE NA DALJINU

Naš YouTube kanal

Office 365 za škole

Besplatna Office 365 usluga i alati koji omogućuju suradnju i komunikaciju između svih sudionika u obrazovnom sustavu.

Prijavite se svojim AAI@EduHr elektroničkim identitetom.

Kalendar
« Prosinac 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

E-DNEVNIK

Priloženi dokumenti:
e-D upute za roditelje.pdf

Siguran internet

Priloženi dokumenti:
HAKOM Brosura.pdf

Kalendar
« Prosinac 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
Web novine MRAVEK

Video zapisi

CMS za škole logo
Osnovna škola Dr. Ivan Merz, Zagreb / Račkoga 4, HR-10000 Zagreb / os-imerz-zg.skole.hr / ured@os-imerz-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju